taivaspolku

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


¤


hymysi haltuun
olin ensikatseessa
antautunut

silmiesi kutsuun
sydämen painolla
huutaen vastannut

:::

etäällä ollen
elämääsi palvon

ehkä sinäkin 
joskus
taaksesi katsot
viereeni tahdot

tähtiä monia
olen taivaalle nostanut
onnen avaruuden
ihmiselle avannut

kyyneleet
salaa kuivannut


¤


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

onpa ihana runo
'tähtiä monia
olen taivaalle nostanut'
kuvaavammin ei voisi saattotyötä ilmaista
Todella koskettava...
Suurella tunteella ja sydänverellä kirjoitettua polkua johdattelet kulkemaan runollasi.
Vahvaa ja kaunista.

Herkän kaunista,pidän.

Koskettaa, kauniisti kuvaat kipeitä tunteitasi.
 

Käyttäjän kaikki runot