pyrkimys parempaan
kaarto kauniimpaan
on suomalaista
rehtiä ja reilua
elämää jonka takaa ei paha paista
nyt kun paholaisen kynsi
koukkii, riipii ja raapii
kaikkein heikoimmat ja viattomimmat
kouraisuunsa vaatii
ottaa minkä haluaa, miten kehtaakaan
minä ymmärrä en, en löydä apua,
en ritaria muita auttamaan
ihmisyyttä kai kohta
kaikkialla riisutaan
on kuin tuhoutuisi koko maailma
tuleva putoaa ja katoaa
eikä ole auttajaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pistää miettimään ihmiskunnan tilaa.
Ehkä kuitenkin loppupeleissä löydy myös se "kaarto kauniimpaan."