#
rakastaa aamu, halajaa ilta
ei ole loppua hellivän suudelmilta
kutsu ja kulta, häive kaikilta huomisilta
on kuin mikään ei kuluisi
aika vain myötään suihkisi
hetket, joita hengitimme
me itsemme sitoisimme
sydänsuojassa kaiken pitäisimme
siten lopun estää vois
eihän rakkaus koskaan jouda pois
#
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniin herkkää,pidän
kun aika on
-- hieno runo
Siellä on suloista levähtää.
Kiitos runopeitosta, jonka suojasta ei joutaisi pois.