#
nousen
ponnistaen polvieni varaan
nousen
jyrkän syvää sammaltaen
nousen valon sakaraksi saraan
ravistuksin aloitan
toivon kulmin tavoitan
ei kasva kämmenellä
suurin vain on
syke toiveen tähtösillä
syntyessään, syttyessään
tuleksi tuskan kyyneltimantiksi
suuren vaivan
elämäni kekäleitä kaivan
#
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ymmärrän tämän voimaannuttavaksi ja valoa tavoittelevaksi.
Kaunis lause tuo:"nousen valon sakaraksi saraan"
Upea runo!