Hakiksessa me treffattiin.
Mä ja toi Jöre siis.
Pari vuotta kierrettiin,
kimpassa skoudeja kusetettiin,
Ihan heti Jöre snaijasi sen,
ei skrevailla eikä pussata.
Streitisti oltiin lätkässä,
muttei roikuttu toisen nutussa.
Kartsaa rundattiin
ja hengailtiin,
vintit ja kellarit
hiffattiin.
Tsekattiin monii saumoja,
pummattiin röökirahoja,
Krunikassa flaidattiin,
Jamekset oli ihan eliittii.
Kaisiksessa istuskeltiin,
steissin piirakoilla elettiin.
Snadisti ihan styylattiin,
mut' kemiat ei kohdanneet.
Sovussa bänät pistettiin,
lähti kumpikin omiin
elämän suunnoksiin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukavan myönteinen muistelu,pidän.
sä osaat kaikkea
Rennon letkeää runopoljentoa.