… ihminen on ihmiseksi
ei täydelliseksi, kelpaavaksi
syntynyt …
meidän ihmisyytemme
makuna yhteistä elämäämme
sitä kaipaan ...
viel' yhä polttavat
iholla kyyneleet
kaipausta kaivavat
iloani hyytäneet
arvossa jo olet
ain' arvaamattoman
sydäntä koettelet
vaimon siipattoman
…
sattumaako lie
johdatusta ajan
ihmislapsen tie
maisen kantajan
ei näkemystä
- liian vähän
ymmärrystä -
oman tärkeän
intohimosta
arjenrakkaudeksi
hiljaisuudesta
kuullunlukijaksi
…
miten suuri
rikkaus
hiljainen
rakkaus
ihmisessä
hiljenee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joka ei koskaan hiivu