kättä kultaista puristan

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


¤


aarretta elon
oven takaa löydä et

       juosten tavoita

se viereen tullen kuiskaa
kyllyyttä tuo sydämen

      arkeen hymyillen

¤





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kultainen kädenpuristus -
tarkoittaa joissasin yhteyksissä
eroa, maksettua vahvistusta

runossa, rakkautta ja viisautta
arjen yhteisyyttä
onni on tässä ja nyt
Valoisan hymyilevää voimarunoutta.
Pidän myös runon ilmavuudesta ja kauniista asettelusta.
Ja tällä elämällä mennään. Hymyillen, että jaksaa. Taitaa ne aarteet olla sydämessä, oman oven sisäpuolella.
Ei niitä tosin juosten tavoita. Mutta hymyillen itselle, sen tästä kyllä löydän. Levollinen runo!
 

Käyttäjän kaikki runot