Ennenkuin täysikuu nousi

Runoilija Henskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen vain jäi~
 

Lauantai-ilta kokosi tunnelman
kauniin, isoksi kasvaneen
omenapuun alle.

Iltarusko toi punaiset väriloistot
tummalle taivaalle,
kuinka kaunista se olikaan.

Keski-ikäinen nainen
istui omenapuun alla
omena kädessään.
Hänen punaiseksi maalatut huulensa
hohtivat tummassa ja taianomaisessa illassa.
Hän haukkasi palan omenasta
ja sulki silmänsä,
maku oli niin hedelmällinen.
Silmät avattuaan

hän huomasi,

ettei ollutkaan yksin.

Hänen vierellään istui
lähes ikäisensä mies,
joka katseli hänen hedelmällisiä huulia
ja omenanpalaa hänen suussaan,
Kuinka mies himoitsikaan häntä.

Tuulenpuuska heilutteli

naisen ruskeita hiussuortuvia
kohti miehen tummia kasvoja.
Miehen kasvoille levisi hymy.

Nainen katsoi miestä arkaluontoisesti
ja poimi puusta hänellekin

punaisen, hedelmällisen omenan
ja ojensi sen hänelle henkeään vetäen.
Mies haukkasi myös palan omenasta,
joka pian yhdisti heidät,
naisen ja miehen.
Tuli hiljaisuus,
jolloin he kietoivat kätensä
toistensa ympärille.
He nauttivat olostaan.

Siellä he istuivat kauan
täydenkuunkin nousun jälkeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttinen, hyvin kaunis runotarina....kertomus. Tämä on aivan kuin oikea tapaus, mutta kauniisti väritetty runoksi.

Siellä he istuivat kauan
täydenkuunkin nousun jälkeen.

^aiii miten ihana.
tästä runosta tulee selvä ja kaunis mielikuva ainakin miulle. :)

Aivan upea, romanttinen tarina. ^^
Paljon onnea syntymäpäivänäsi!! <:o)
@->-----

Ihanaa romantiikkaa pursuaa runosi<3
onnea tähän päivääsi@<<<]ruusun kera.

Lämminhenkinen romantiikka suorastaa pursuaa kauniissa runossasi. Hieno.

Ihana tarina.
hyvää syntymäpäivää!

Kaunista ja ihana kertomus .

 

Käyttäjän kaikki runot