Kuuma tanssi

Runoilija Henskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen vain jäi~
 

Kuumaa kuin
nakit kiehuvassa kattilassa.

Pulppuavan veden tahtiin
käy tanssin askeleet.

Hurskas, komea mies
vastaan
sivistynyt, kaunis nainen.

Huulet palavat suudelmiin,
polttaen.

Hiki otsalla
jatketaan tanssia kuumaa.

Kohta he ovat

kypsiä, valmiita rakastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi hitsi, mahtava tunnelma!

Kuumaa ja hauskasti kirjoitettu...nuo nakit kiehuvassa kattilassa.

Hauska vertaus tuo nakit kuumassa kattilassa. :D
Kyllä, näinhän se menee. Kuuma tanssi.

uiui:) tykkäsin
hyvää synttäriä !

 

Käyttäjän kaikki runot