Salli minun vaipua sydämeeni,
johdata sielun syliini
siihen jossa olen vain se joka olen
Kaikkeuden kaikkeen
ajan alkuun ja loppuun
siihen missä se on jo ollut
ja missä se on
siihenkin missä tulee olemaan
Valaise minut itse itsestäni
kanna olemisen aalloilla ilman laivaa
ilmalaivaan kytke polkuni portaat
ja ohjaa askeleeni jättämään valokuiskauksia
joita kuulevat he jotka hiljaisuuteen uskaltautuvat
Voimaasi vala rohkeuteeni elää valona, valossa
ilman valoja vannottuja, kiveen hakattuja lupauksia pelastuksesta
Saata kotimatkalle hymyillen luovaa rakkauttasi
täyttäen uskolla joka on vapaus valita vapaus
Kiitokseni nostan katseesi piiriin käsin vapisevin
ei pelosta, vaan inspiraation onnesta
Kiitos Luojani, olen kanssasi nyt ja aina
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut