Virtauksessa on löytynyt elämän suvantopaikka. Kun on rauhan saanut, ja tässä (niin uskon) itse itselleen armon antanut, hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on, voi siitä myös jotain toisille lahjoittaa. Kiitos rehellisestä ja lohtua antavasta runosta.
Kommentit
Sivut