Kuin salama kirkkaalta taivaalta
hiljaisuus
valaisi rannan
ja jossain kaukana yksinäisyydessäni
syvällä
huokasi metsä
vastasi kyynelsateella
jokainen pisara oli valtameren kokoinen.
Kaipaus on vaarallisen kaunis sana.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut