Katso minuun kuin aamuun,
joka vei synkän unesi,
avasi tien joen rantaan.
Upota silmäsi minuun,
kuin kuutamoyöhön,
näe ihanuuteni alle.
Älä häikäisty,
anna sydämesi nähdä
myös kaiken säröisen ja pienen.
Enhän ole jumala sinulle,
jaetaan tämä tuhka
ja maan multa.
Kuljetaan korpien halki,
laaksojen kautta,
lähteelle joka on kaikki.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut