Keltaiset linnut
eivät enää lennä uniini,
ja minä en tahdo saada unta.
Minä tahdon piirtää
kuvia vaaleatukkaisesta tytöstä
jolla on suuret silmät,
tunnistan hänet
naisessa joka asuu peilissäni.
Hän polttaa sydäntään häpeämättä,
hyvää hyvyyttään,
sielupisaroita lahjoittaa kultarasioissa
pitkin maanteitä,
kenelle vain.
Pohtii,
onko sillä niin väliä,
ymmärtääkö kaiken merkityksiä
kun maalaa sanoilla abstraktia elämää?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut