Totuus on armollinen.
Ken pelon paljastaa, hän pelon poistaa ja rauha saa.
Totuus on armoton.
Ken rumuudelle peiliä näyttää, saa kuolemantuomion.
Totuus on häikäisevä valo.
Toiset se valaisee, toiset sokaisee.
Eksynyt, sokeaksi tai kuuroksi tekeytynyt.
Totuus sinut näkee, kuulee ja löytää.
Totuus nimesi tietää, muistaa ja julkipuhuu.
Totuus sinut luokittelee, siitä sinä riiput.
Totuus ei tarvitse sinua, mutta siinä sinä määrityt.
Ilman totuutta sinä et oikein ole.
Ilman totuutta sinä et ole.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi