Miten voisi olla sanottavaa
jos hädin tuskin kyynärpäällä
uskaltaa maailmaa koskettaa?
Täytyy olla
rakkikoira: pää edellä okapensaisiin
raivolla turhan perässä rynnätä
elämäänsä leipääntynyt
verta nenästään kerjäävä
viheliäinen sinkkiämpäri
pillillä ruokansa syödä
kun hampaita puuttuu
ja joka paikkaa kolottaa
ihon joka neliömillimetri
niljaista liisteriä valuva tapetti
maailman seinää vasten
sittisontiainen tuulilasissa
lätsähtäen huomio herättää
ja sitten pitää pestä koko tuulilasi
tai oikeastaan samantien koko auto
liallasi maailman saasta osoita
Kun kärsii kunnolla
ei tule laiskanläksyjä
turhia pelkoja
eikä oleminen tunnu siltä että
Täytyy olla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rankkaa, voimakasta ja siten toimivaa tekstiä, tykkään kovasti!
Sivut