sisyfos

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 
tuolt se lumi taas ropisten
tihkuu pilvistä heleänä.
maata hyväillessä
ei onni kanna
ajat kylmät vain lyhyt aika.

se palaessa perässämme kesään,
sulaa pois typeryyttään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot