kolhosoitunut

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 
kaamoksen päitä koettellen, miltä?
yhtenäisyyden hajoamisesta, sillä
sen myötä todellisuus
rappeutuu, häviten ihmisiltä.
uhkien rakentuen jok'ikisestä.
ihmisjätteiden ko'ot
rakennututtivat itsestä
uhiksi sotilasjoukot ja paholaisryppään.
vainot vangiten kauheuksiin,
hylätyn ylängön
klaustrofobisessa luolassa.
eläinkatraiden maantuessa,
kivisoran roppeen raapiessa
jokaisen kasvot peittyvät
arpiin hurmeisiin.
umpikujaan ahdettuina
yksinkertaisesti vastarinta riitä.
kuolioiden peittämien
peukaloiden pyörittämistä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavia ulottuvuuksia tässä ajankohtaisessa runossasi.
 

Käyttäjän kaikki runot