kosher itseinho

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 
epäpyhä lihasäkki
päänä syntyessään jo hapan kaali
silloin vielä olisi kerennyt
 veriputous ei kaulallani tunnu
 säkkini tahrat vain jätöksiä    
vielä kun olisi voinut. pitänyt

tulin tuntemaan epäpyhyyteni
ja tiedostamaan ruumiinosieni
nivelien liikkeistä lihaskudoksiin
aivan liian nuorena.
susipoikien lauma tempoili
ympäri häkkimme tiloja tiesien
he veivät mukanansa
läheisen metsän siimekseen
jossa minä
otin lihasäkkinä osuuteni
kaiken vastaan,
kokemus voitettavana

hetki nöyryytystä ei vaihtunut
näyiksi ideoiden
tai horisontin ylle
joka aistin nöyrtyessä
näin vanhempana näyt piinaavat minua
ja mietin vain
miksei vielkään
keretty vuodattamaan verta tästä
kahisevasta madonsyömästä säkistä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivistä, syväluotaavaa ja ihon alle menevää voimakasta runopuhetta, josta voi löytää monenmoisia olemisen tasoja.
 

Käyttäjän kaikki runot