protestanttinen etiikka

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 

jokainen ratas pyörii
joko itsenäisessä
hiljaisuudessan
ykisinäisenä
tai osana hirvittävää goldbergin-golemia
itsensä tyhjänpäiväiseksi tekevää konetta.
gojiran-soidinhuutojen seasta
kolmisen riutunutta ratasta
laskevat desibeli-voimakkuuksia.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot