pahnan pohjimmaiset

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 

Kulahtanut pari
ryppyjen kirjon haalineet
kulumisiensa varrella.

Helma voihki urkuja
savun sinapinkeltaisen kuvittamia
Lahkeen sättiessä
»osaapa se Kurkku
kipeä olla», vittuilevan
sävyn maalasi ilmoille
kuolamiasman.

Kurkku ei heitä kipeämpi
edes osannut olla,
kolmantena pyöränä.
Pari ―
huonoa seuraa; väkiviinan hajuista.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot