katiska

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 

vieraantumisen tulva
arkki kyntää tummia vesiä sivuun
purje viistosti kanteen nähden
tuulen viiltämä

edesmenneet toimittavat
kellukkeiden virkaa selviytyjille
heidän maalatessaan torppiaan
punamullalla

skuutin kyljessä
stenssattu kirjasin lukee
pariisimme

vaahdottuneet, vilun
huurruttamat aallot paiskovat
kapteenin lepoon
loppujen taistellessaa lopuista

myrskyn lopulta laantuessa
kilkkeen tahti kasvaa
pariskunnat kietoutuvat suuteloon
vieraantuminen vieritetty
ensiaamun myrskyyn

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot