otanta arjesta

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 
päivät kauemmas
unikon usvasta
turhauttaneet
syihin palaamatta olla
usvaan utuiseen.

massojen opiaattiakin koitin,
luomet lyijynä.
messiaan verta litkin
kiitollisena kyllä.

vanhan kansan viisaudestakin
saappaat jalas rämmitty
metsissä, pusikoissa.
raukean rauhan sijasta
ruumis kankea.

pollalekurin läpivalaiseva katse
»noita kaksi kpl illalla», kuulemma.
nautin kymmenkertaisena -
sain vain sumuisen
unettoman kuumeen
arkea rikkomaan.

palaanpa suorin tein
unikkotarhaukseen
huomaan aitauksen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot