lauhkeata

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 

kaipuu toista kohti
tahdon suoma voima, myös
damokleen miekka.

peitti meidät rauhan turva,
silottelemattoman kurja.
ahdas tila alla siiven
pimein kolkka sieltä
valittu valmiiksi siitettävälle.

kurittomuuden myötä
yht päivää, yht yötä vaille
silosen pinnan sirpaloitumista.

tukipilareinamme kivet ja saari,
jossa roihuavista tunteista,
sen kirjon elinkaaresta,
tehdään loppu
jätetään nousuveteen
uhrilahjoiksi ja sitte
erakoidutan armaani sinne
.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nykyisin monet tukipilarit valitettavasti huojahtelevat.
 

Käyttäjän kaikki runot