kirje kolossalaisille 3:16

Runoilija bogdisattva

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2015
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 11:02

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1993

Mustien metsien BB-poloinen.
Surrealiin parissa kynnän.
Parempi punaisena kuin kuolleena.
 

verestävin, raskain tuntein näin
pyhättömyyden nois katseissa.
tuon kieltämättömän varoituksen sisälläni annoin puhua:

vellovan epäpyhyyden liittäes' legioonaansa vuohet.
ymmärryksen ylittävän,
spektaakkeliks kuvailtavan pahan.
nuolen kärki
painautumassa nieluuni
kera ruumismassan.

iljetyksen täyttämänä
sen kaiken jouduin kokemaan näyssä.
siin kaikessa jokin tuntui niin kiinteältä
kosketeltavalt.
likainen alaston tyhjyys
jaettava muiden kehojen kaa
juur sitä miltä elo jo pitkän ajan
tuntuvan on ollut.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot