sinä sanot öh
minä sanon ah
sinä sanot hysh
minä sanon Jesh!
minä sanon Nyt on tos kyssees!
sinä sanot Hus hush murhees
sinä olet myy
ja minä mamma
mutta miksi sinun kanssasi
letut ja mansikkahillo
maistuvat parhaimmilta?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi