Vihaanko niitä jotka vielä uskovat olevansa kuolemattomia?
Muistuttavat ajasta jota minulle ei koskaan enää tule.
Vai rakastanko? Ihailen taivaallista tietämättömyyttänne.
Ei pelkoa, ahdistusta, epävarmuutta.
Vain ylevä ylivertaisuuden tunne.
Lintu joka lentää öisen suurkaupungin yllä. Tietää olevansa korkeammalla kuin muut.
Pienen hetken ennen kuin törmää pilvenpiirtäjään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä! Tuli mieleeen nuoruus jolloin luulin olevani maailman viisain...
Sivut