Onnelliselle sata vuotta on silmänräpäys. Onnettomalle silmänräpäys sata vuotta.
Milloin aikamme alkoi venyä? Muuttua pitkäksi muodottomaksi madoksi.
Päivä ehtii tervehtimään yötä, yö päivää. Liian tutut toisilleen.
Miten saisimme ajan taas lentämään kuin suihkukoneen? Pääsisimme toivomaan sen pakkolaskua.
Ei armollista, armotonta aikaa.
Yksi satavuotinen silmänräpäys.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oi :o ihana
Sivut