Tyttö kääntyy takaisin vaikka oli jo matkalla unelmiensa maahan.
Antaa unelmansa uusiokäyttöön.
Siksi että rakastaa häntä enemmän kuin itseään.
Siksi että osaa antaa anteeksi hänelle mutta ei itselleen.
Onko rakkautensa pelkoa onnensa päättymisestä?
Hän pelkää ettei löytäisi sademetsää. Perillä olisi vain kuiva aavikko.
Löytäisivätpä he yhteisen tien.
Ettei kummankaan tarvitsisi seurata tai näyttää tietä. Unohtaen itsensä.
Löytäisivät sademetsänsä. Osaisivat säilyttää sen kukoistuksen. Yhdessä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana pää. Juuri sen verran irti kaikesta, että voi katsella sydämellä. Hyvää syntymäpäivää <3
Sivut