Ajaako pakokauhu elämän lyhyyden
tiedostamisesta minut sinne?
Ruuhkaiselle tielle vaikka haluan avaria
maisemia. Äänettömyyttä.
Joku antoi minulle kartan ja seuraan ajo-
ohjeita tarkasti.
Sinne ne muutkin. Pakko sen on sieltä löytyä.
Nopeasti ennenkuin tiet suljetaan.
Tahdon pois. Kapealle ja vaikeakulkuiselle.
Ratamoiden reunustamalle.
Eihän valtateiden varsilla kasva edes
metsämansikoita.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi