kuuntele rakkaani
tätä yön hiljaista hymniä
varjojen vaeltaessa huoneessamme
pidä sylissäsi
juo huuliltani mesi
joka Sinusta syntynyt on
kaipaus on taakse jäänyt
olen päässyt luoksesi
ja hiljaisuus
se on meidän rakkautemme sävel
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aivan ihanan lepattava tunnelma
Sävel yön..
jota kuuntelen..
on yön hiljaista hymniä kanssasi..
varjomme vaeltaa rakastuneina..
syliini sinut suljen..
huultesi maku..
johon rakkautemme sekoittunut on..
joka mieleni sekoittaa..
en kaipaa mitään..
olet luonani..
hiljaisuus..
sinä ja minä..
kahdestaan..
lähekkäin..
rakkautemme sävel.
Kauniisti soi yössä rakkautesi hymni.
aivan ihanan lepattava tunnelma
Sävel yön..
jota kuuntelen..
on yön hiljaista hymniä kanssasi..
varjomme vaeltaa rakastuneina..
syliini sinut suljen..
huultesi maku..
johon rakkautemme sekoittunut on..
joka mieleni sekoittaa..
en kaipaa mitään..
olet luonani..
hiljaisuus..
sinä ja minä..
kahdestaan..
lähekkäin..
rakkautemme sävel.
Kauniisti soi yössä rakkautesi hymni.
Sivut