Sinua
ja minua varten on huominen
olen jättänyt hyvästit
kauttasi yksinäisyydelle.
Olla nainen sylissäsi
tuntea sydämesi levottomat lyönnit
kokea kaikki se
mikä eilen vielä oli unta.
Antaa intohimolle nimi
kämmenilleni tarkoitus omissasi
ja tietää
että vartaloni on Sinulle tarkoitettu.
Elää ja rakastaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mikäs sen ihanampaa,kuin elää ja rakastaa.Hieno runo:)
Vahvoo tunnetta on tässäi runossa!!
Luikahti se ison D ja Armin laolo mieleen.
Tahon olla sulle hyvin hellä, oesit mulle kukka kämmenellä.
Onnelline tunnetila on olla rakastettu.
ihanan positiivinen
Mikäs sen ihanampaa,kuin elää ja rakastaa.Hieno runo:)
Vahvoo tunnetta on tässäi runossa!!
Luikahti se ison D ja Armin laolo mieleen.
Tahon olla sulle hyvin hellä, oesit mulle kukka kämmenellä.
Onnelline tunnetila on olla rakastettu.
ihanan positiivinen
Sivut