lähes neljäsataa päivää
tumman takkuisia
harvassa auringon heraa
vielä vähemmän ilon pisaroita
silti kukaan ei rikkonut unelmiani
mennyt on mennyttä
edessä tutkimaton elämänlanka
myrskyt, vyöryt ja tyynet tuulet
ihmislapsen aallokoille
kehto, alttari ja arkku
jonkinlainen kolminaisuus elämässä
kyynel ja hymynkare
villeistä kiharoista hopeiseen kruunuun
huomiseen päättyy aina jotain
ja uutta alkaa
Selite:
Uusi vuosi ja uudet ajatukset, kaikkea hyvää Sinulle runoystäväni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi