ei
en minä ole kadonnut
käpertynyt vain hetkeksi itseeni
kasvojeni takana
on lukematon määrä salaisuuksia
maailmoideni rata
kuun maidossa kelluva painottomuus
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
ei
en minä ole kadonnut
käpertynyt vain hetkeksi itseeni
kasvojeni takana
on lukematon määrä salaisuuksia
maailmoideni rata
kuun maidossa kelluva painottomuus
Kommentit
hieno
Tämä on hyvä
mystisyys mukana :)
Niimpä!!
Jokkaesessa meissä on se lantin toenennii puol jota pittää myös hoetoo ja kiillottoo.
Joskus on hetkiä, jolloin haluaa syventyä itseensä.
Kaunis puhutteleva runo.
Kertoo kuin salatun osan Sinusta,
niin lähellä niin kaukana kuin koskettaa
ja pakenet suljettuihin kammioihisi
ettei tunnistettaisi.
Tämänkaltaista olin tekstistäsi tunnistavinani,salattua
minuutta ?
Sivut