Kuulen pienien sävelten jo korvissa soivan
niin väärin se joskus on nuotti vain seisoo
Naiset keimaillen punahuulillaan
suo hymyn kauniin eihän se turhaa ole
se joskus jopa pelastaa opettajan päivän
Laita mikki oikein se ei ole lasi
sitä hyväillen kädessä pidetään
ja rakkaudella lauletaan
Ei ole turhaa laulua
on vain turhautuneita päiviä
kun laulu ei sovi tähän hetkeen
Miltä korkeudelta tämäkin laitetaan
kun yksi on niin tohkeissaan
ei osaa havaita säveltä muuten
Väärin on väärin
mut opettaja seisoo suorana
ja korjaa jos toisella kertaa onnistut
ei hätää
Torstai kun saapuu,
me kaikki riennämme
karaoke päivään ihanaan
ja toisillemme sen jaamme
joskus opettaja kehuu ja joskus ei ,
päivä on mennyt uutta viikkoa
odottamaan ja torstaita taas
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut