Minnne unohtuivat kauniit sanasi
ne jotka hyväillen auttoivat uuteen päivään
toivat aurinkoa hetkiin
Oletko itsekäs omassa rakkaudessasi
et muistanut miltä tuntuivat hyväilyni sinussa kiinni
Uskot onnen olevan itsestään selvyys ja voit sanoa
nyt on aika tehdä muutos
Tunne ei käänny tai vedä puoleensa nappia kääntäen
kun toisen hylkää, aiheuttaa kipua ja kyyneleitä
Sitä lämmön määrää jonka tunsin lähelläsi
kuinka sen unohdan kun sitä juuri kipeimmin tarvitsen sinulta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
rakkauden kasvojen käännöksessä
niin monen kokemuksiin varmasti istuvat
runosi tunnot ja erotuskan viillot
runollasi jää miettimään miksi
Välittäminen toisesta on rakkauden parhaita osoituksia..vaan niin ihminen sen osaa poistaa itsestään
Sivut