Onnen
siemenet
on jossain
sisälläni
ne tulevat esiin
kun
kyyneleet
kastelevat niitä
Idut
tarvitsevat
vettä
kasvaakseen
täydeksi elämän
voimaksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ovat valmiina odottamassa
onnenoloa hetkiin antamassa
ken taidon oman oivaltaa,
hän täydesti aikaansa elää saa
pidin paljon
Sivut