Tänään mua ei kuule kukaan
ei tahdo nähdä väsynyttä kulkijaa
vain matkalla jonnekin
Katson taivaan horisonttiin
haluaisin vain nousta
niin kuin lintu vapauteen
Enkeli laskee kätensä olalleni
puhaltaa pienen höyhenen edessäni
luo taas toivon tähänkin päivään
Huomenna on taas uusi päivä
aurinko nousee meille kaikille maailmassa
ketään se ei hylkää ei jätä kylmäksi
vaan luo säteitään kultaisia säteitään antaen
Voiman ja valon elämään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut