No mitäpähän väliä
on elämällä kuinka sen elää
paskan marjat pitäis olla kunnolla
minä en ole en osaa
mitä on kunnolla
olla aamulla pirteä sanoa tänään
teen päivästä hyvän
minkä hyvän mitä on hyvää tekemistä
kai se vaihtelee ihmisellä
tänään on hyvä juoda viiniä
toisena päivänä taas ei
mitä on sanoa rakastan sinua
toisena päivänä ei enää tunnu miltään
miksi täytyy antaa jos ei halua
miksi toisen täytyy saada jos ei tahdo
ole vain kunnolla niin elämä hymyilee
ehkä jollekin toiselle ei
älä ole kunnolla siitä ei ole mitään hyötyä
se ei tuo onnea sydämeen
Elämää päivä kerrallaan ja rajusti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut