Kirjoitan sinulle tätä viestiä
niin toivon sen olevan sinulle
voimaksi tähän päivään
On vielä aikaa tehdä
muutoksia elämässäsi,
kauneus jota luot päivittäin
kasvaa valona ympärillesi.
Sinun kanssasi viihtyvät
niin nuoret kuin vanhemmatkin,
et ehkä huomaa sitä
mutta kun olet poissa
niin sinua kaivataan kovasti.
Ympärilläsi pyörii aina
samankaltaisten ihmisten joukko,
he hakevat sinun karismaasi
ja luovuuttasi kaikessa
Olet ollut täynnä elämää,
tehnyt paljon, vastuu
on aina painanut sinua
jokaisessa päivässäsi
Olet tehnyt työtä
saanut työn kun olet sitä halunnut.
Kun etsit itseäsi sitä oikeaa
niin saat enemmän vapautta itsellesi
ja haaveile enenmmän se ei ole
kiellettyä tänäkään päivänä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut