Hän rakastaa niin pientä perhosta
tulee lähelle sydäntä jokaisen eläimen
On piilossa vielä se kaikkein rakkain.
hän tuntee niin paljon ja elämä rikastuttaa
Kun aika on kypsä hän eläimet löytää
luonä pienoisen talon ja pellot niin viljaiset
Oli kerran myös hänellä uskoa
niin paljon kun löytyy
se häneltä syvältä sydämestä
Hän menneistä itselleen ammentaa voimaa
se näkyy hänellä jo tarkoituksessa.
Kun kaipaa hän helliä eläintä pientä
se aikojen alusta kulkenut on .
On taistellut puolesta pienten lasten
ja hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on.
Kaukaa sieltä aikojen alusta
löytyy vastaus tähänkin kysymykseen.
Enkelit sinua tielläsi suojelee
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis ja herkkä runo, pidän matkasta josta kerrot, uskosta ja hyvyydestä, viljaisat pellot, keltaiset tähkäpäät, saan kyyyneleitä kun ajattelen, hienolla tavalla maalaat menneisyyttä ja tulevaa, enkelten suoja antaa rauhallisen lopun runoon
Sivut