Maalasin taulun valmiiksi,
nautin sen tekemisestä
valmistumisesta.
Luovutan sen pois,
jää kaipaus, aivankuin
luovuttaisi osan itsestään.
Maalaamani taulu koristaa
ystäväni seinää,
hän haluaa tauluni
koristamaan
omaa seinäänsä.
On hauskaa tietää se,
kun toinen pitää,
taulustani, johon olen
laittanut sieluni,
sydämeni tunteen
itseltäni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oma tekemä taide jonka luovuttaa pois on sydäntäkirvelevää, kun siihen on laittanut kaikki tunteensa ..kuten runossasi kerroit.Pidin runostasi<3
Myös tällaiset runot ovat upeita taide elämyksiä.
Onnittelut,Taiteilija!Eipä sitä lahjaa jokaiselle suoda,aivan pienen haikeuden lukee tästä kauniista kuvauksestasi.Itsensä luovutuksessa on omat kipunsa.Samoin kuin sydämen.Jotenkin tyhjä olo jälkeenpäin,vaikka tietää että on tuottanut toiselle iloa!Kiitos myös arv.
Sivut