Voiman tunsin
itsessäni
katsoessani
kaukaisuuteen
minua ei
enää voi hallita
sillä kuulun
vapauden laaksoon
sinne minne
hevoset laukkaavat
ja vain
sanomattomat
sanat kerrotaan
linnuille
jotka lentävät lähelle
ne vievät
viestin salaisuuden
ystävälle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkän kaunis runo vapaudesta.
Runosi säkeet lentävät vapaan linnun lailla.
Tämä on runo josta pidän kovin.
kaunis! hyvin kerrottu vapaudesta, sinne minne moni varmasti kaipaa joskus. tykkäsin:)
Herkän kaunis runo vapaudesta.
Runosi säkeet lentävät vapaan linnun lailla.
Tämä on runo josta pidän kovin.
kaunis! hyvin kerrottu vapaudesta, sinne minne moni varmasti kaipaa joskus. tykkäsin:)
Sivut