Siitä on taas pitkä aika
kun tapasimme
olet kaukana
aina on kiire jonnekin
mutta tiemme ei kohtaa usein
näen kasvosi muistoissani
pidän sinua sylissäni vain unessa
lohdutan sinua kun itket taas
kyyneleesi tulevat öisin
muistat kuinka kaukana on sinun
lähimmäiset ihmiset
hekin kulkevat unessasi
kun olit pieni
sait lahjoja syntymäpäivänäsi
sinua valokuvattiin
et tiennyt että tänään olet
kaukana
ilman kakkua ja juhlaa
vain toiveena saada
jotain pientä lahjaa
kun joku vain
tulisi joskus käymään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä runosi on todella upea:-)))
tämä runosi on kyllä
todella mykistyttävän kaunis
toivottavasti runo tavoittaa hänet
Lämin sydän löytää toisen lämpimän sydämen :) Kiitos ihanasta runostasi, pidän tästä!
Tämä runosi on todella upea:-)))
tämä runosi on kyllä
todella mykistyttävän kaunis
toivottavasti runo tavoittaa hänet
Lämin sydän löytää toisen lämpimän sydämen :) Kiitos ihanasta runostasi, pidän tästä!
Sivut