Ei kukaan itke
niin surkeasti
sinun voimiasi
koetellaan taas
anna enkeleiden
tulla luoksesi
sillä sinun
kyyneleesi vuotavat
suuresta tuskasta
olet lämmin hyvä
sinun on paha olla
lohdutusta kaipaat
kainaloon ihanaan
vain se voi sinua auttaa
enkeleiden armeija
odottaa pyyntöäsi
älä kärsi turhaan
sinun on aika vain rakastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä runossa hehkuu ajaton rakkauden säteily.
Osuit tietämättäsi suoraan sydämeeni tällä upealla runollasi, jonka siirrän suoraan suosikkeihini...
jään odottamaan enkeleiden armeijaa.
olen sanaton
kauniin runosi alla....
~koskettavan kaunis on herkkä runosi~
pakko sanoa uudestaan tähän
tuli mieleeni vain että onko enkelit aina naisia
todella sytytti mieleni tämä
ihana runosi
Tässä runossa hehkuu ajaton rakkauden säteily.
Osuit tietämättäsi suoraan sydämeeni tällä upealla runollasi, jonka siirrän suoraan suosikkeihini...
jään odottamaan enkeleiden armeijaa.
olen sanaton
kauniin runosi alla....
~koskettavan kaunis on herkkä runosi~
pakko sanoa uudestaan tähän
tuli mieleeni vain että onko enkelit aina naisia
todella sytytti mieleni tämä
ihana runosi
Sivut