Etsin rauhaa sydämeni
levottomuuteen
löydän sen rauhan paikan
asetun olen siinä
kukaan ei vie sitä minulta
vain enkelit seuranani
kuuntelen ikuisuuden
laulua vierelläsi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Etsin rauhaa sydämeni
levottomuuteen
löydän sen rauhan paikan
asetun olen siinä
kukaan ei vie sitä minulta
vain enkelit seuranani
kuuntelen ikuisuuden
laulua vierelläsi
Kommentit
Tässä runossa on lämmin ajaton tuntu
Todella upea runo! Rakkaus ja sen kipeät tuntemukset. sanasi upeasti liitää runosi sanoilla.pidin runosi herkyydestä!
Koskettava on runosi.
Tuohon rauhaan minäkin
mielelläni asettuisin.
Sivut