Seisoin siinä
olin valmis kaikkeen
mikä antaa minulle
rauhan sydämeen
se kauneus
mikä oli maailmassa
halusin sen nähdä
omilla kauniilla silmilläni
sieluni
minun omani
se ihanuus
oli olemassa
ei vain satua
annoin sen kaiken
sataa päälleni
Voi, olin enkeli
joka lohdutti
elin vain valoa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi