Kauniina onnellisena seisot
kukkien
heinien ympäröimänä
hymyillen elämälle
jota vastaan kuljet
katsot ihanaa maailmaa
muistat kotisi pihamaan
sen rakkaat lapsuuden
onnen kiitävät hetket
tulevat
olet niissä mukana
sydämesi avoin ottaa kaikki
elämän turvalliset siemenet
niitä kasvaa ympärilläsi
kukka enkelit värejä
tiellesi kylvää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi