Sinun suureen syliisi
mahtuu paljon
rakkauden sanoja
joita jaat kaikkialle
ihanaa lauluasi ihmiset kuuntelevat
luonnon voimaa on sielussasi
niin kaunis olet sisältä
kuin timantti joka heittää
säteensä ympärillen
auringon loisteessa
anna sydämesi olla niinkuin
se haluaa
vain ainutkertaisuus on
parasta elämässä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihmisen sisäinen aitous on tärkeä hyve
Ihmisen sisäinen aitous on tärkeä hyve
Sivut