Vanhojen seittien peitossa
näkyi punainen kukoistava ruusu
mitään ei ollut vielä menetetty
vaikka kyyneleistä
kostuivat silmäni yhä uudelleen
Muistojen pyrkiessä haavoittamaan
sydäntäni
Olin valmis ojentamaan vain käteni
saadakseni elämän kukan käteeni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi